Izvor: Blic, 16.Feb.2024, 12:16

"PACOVI ĆE DA NAM SE NAKOTE ZBOG NJE" Starija žena teroriše komšiluk u Žarkovu, u gluvo doba noći kupi smeće i baca im u dvorište (VIDEO)

Miran deo Beograda, Žarkovo, tačnije ulica Živojina Lazića postala je poprište neobičnog "sukoba" među komšijama. Sve je kulminiralo time što je jedna starija žena počela da baca smeće ljudima u dvorište.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PACOVI ĆE DA NAM SE NAKOTE ZBOG NJE" Stanari zgrade u Žarkovu svakog jutra su zaticali razbacano smeće u dvorištu, a onda su pogledali kamere i tu nije KRAJ DRAME (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

"Privilegija da imamo dvorište u Beogradu postala je noćna mora, jer bi nas već godinu dana skoro svako jutro dočekala nova gomila smeća razbacanog na sve strane. Onda smo postavili kamere i sada smo još nemoćniji" - priča za "Blic" jedan od očajnih komšija u Ulici Živojina Lazića u Žarkovu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.