Izvor: Blic, 02.Jun.2023, 09:02

Ovo ne želite da propustite! Ako samo jedan ručak skuvate OVAKO, možete sebi da uštedite sat vremena svakoga dana - i to GODINAMA

Vreme u kojem živimo je vrlo dinamično, i koga god da pitate kako je i da li ima vremena za nešto van spiska redovnih obaveza, reći će vam da jedva stiže da obavi i ono što mora u toku dana. To zvuči kao ’epidemija’ nedostatka vremena. Ali, kako kod nas na Balkanu svi volimo lepo i ukusno da pojedemo, i volimo da pripremimo kod kuće ukusan obrok-za to mora da se nađe vremena, bar nekoliko puta u toku nedelje. Kada su u pitanju porodice sa decom, onda je to skoro svakoga dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.