Izvor: Blic, 17.Jan.2020, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je razlog zbog kojeg je Megan BESNA: Kad vidite kako su je stavljali na stub srama, biće vam jasno što je "POBEGLA" (FOTO)

Britanski princ Hari i Megan Markl šokirali su kraljevsku porodicu i javnost širom sveta kad su 8. januara objavili da se povlače sa kraljevskih dužnosti. Hari je još 2016, nedugo nakon što je počeo da se zabavlja sa Megan, osudio naslove u medijima o budućoj vojvotkinji od Saseksa, posebno ukazujući na navode o njenoj rasi i klasnoj pozadini, piše portal Boredpanda.com.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE ZNAK DA SE MEGAN I HARI VIŠE NEĆE VRAĆATI U BRITANIJU: Njihova posluga ostala u potpunom šoku!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2020

Nakon što su princ Hari (35) i Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (38) objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, Megan je otišla u Kanadu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.