Izvor: Blic, 03.Okt.2023, 17:13

Otvoren je treći ciklus programa Karijera 4.0! Aleksandar Mudrić za "Blic Biznis" o karijeri u IT-u, savetima za srednjoškolce i ulozi mentora

Otvoren je treći ciklus mentorskog programa Karijera 4.0 koji organizuje Inicijativa Digitalna Srbija kako bi srednjoškolce na završnoj godini povezala sa više od 50 stručnjaka iz digitalnih kompanija koje posluju u Srbiji. Program je dizajniran da pomogne učenicima da donesu odluku o daljem obrazovanju i izboru karijere, kao i da bolje razumeju kako se teorijsko znanje primenjuje u poslovnom svetu. Program je besplatan a prijave su otvorene do 6. oktobra na dsi.rs/karijera40.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.