
Izvor: Shop-in-Beograd.com, 04.Apr.2011, 11:13 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Otkrivamo vam kulinarske trikove!
Predstavljamo vam savete vodećih svetskih kuvara, koji će vam pomoći da hrana koju inače spremate bude ukusnija. U Francuskoj je običaj da se šargarepi dodaje šećer, što nije strano ni našoj, nacionalnoj kuhinji... Poenta je istančati i povećati ukus namirnica, pa tako, na primer, paradajzu je bolje dodati šećer umesto soli koja pojačava kliselost, dok je interesantno da u kafu stavite prstohvat soli, čime se poboljšava ukus kafe.Dok kuvate paradajz pojačaćete njegovu izvornu aromu ako otkinete list sa grančice paardajza i ubacite ga u vodu u...
Nastavak na Shop-in-Beograd.com...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Shop-in-Beograd.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Shop-in-Beograd.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.