Izvor: Blic, 31.Okt.2023, 20:05

Otišle po burek i ostavile dečaka sa posebnim potrebama samog, mališan PAO KROZ PROZOR! Doneta je PRESUDA, evo koju su kaznu dobile

Sudsko veće Osnovnog suda u Bečeju prihvatilo je predlog Osnovnog javnog tužilaštva iz tog mesta o priznanju krivice LJ.P. (49) i Z.K. (56) zbog krivičnog dela napuštanje nemoćnog lica - četrnaestogodišnjeg dečaka koji je 19. avgusta poginuo posle pada sa trećeg sprata zgrade u Dositejevoj ulici br. 18 u Bečeju te im je, kako saznaje "Blic", određena kazna zatvora koju će izdržavati na adresi stanovanja uz elektronski nadzor.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Epilog bizarnog slučaja u Bečeju: Otišle u kupovinu i ostavile dete s posebnim potrebama bez nadzora, dečak pao s trećeg sprata i poginuo

Izvor: 24sedam.rs, 31.Okt.2023

Sudsko veće Osnovnog suda u Bečeju prihvatilo je predlog Osnovnog javnog tužilaštva iz tog mesta o priznanju krivice LJ. P. (49) i Z. K. (56)

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.