Izvor: Blic, 08.Feb.2021, 17:48

Otac i ćerka vodili laboratoriju ekstazija u Resniku i sada su osuđeni na 19 I PO GODINA ROBIJE

Specijalni sud u Beogeradu osudio je danas na 11 i po godina zatvora Nenada Stankovića zvanog Coki (46) zbog organizovanja proizvođenje sintetičke droge ekstazi u laboratoriji u Resniku, njegovu ćerku Tijanu na sedam godina zatvora, a njihove saradnike na po tri i po i osam i po godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POLICIJA OTKRILA EKSTAZI LABORATORIJU: Ocu i ćerki iz Resnika određen pritvor zbog proizvodnje droge

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021

Oni su i prethodno bili hapšeni..Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na 11 i po godina zatvora Nenada Stankovića zvanog Coki (46) zbog organizovanja proizvođenje sintetičke droge ekstazi u laboratoriji u Resniku, njegovu ćerku Tijanu na sedam godina zatvora, a njihove saradnike na po tri i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.