Izvor: Blic, 02.Apr.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac devojčice sa Daunovim sindromom zamolio bahatog vozača da se POMERI SA MESTA ZA INVALIDE, a onda BRUTALNO PRETUČEN

Goran Velinov iz Beograda, otac devojčice Lee (14) sa Daunovim sindromom, brutalno je pretučen ispred svoje zgrade u Novopazarskoj ulici pošto ga je napao vozač koji se bahato parkirao na mesto rezervisano za osobe sa invaliditetom koji ni nakon Goranove molbe nije hteo da se pomeri.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNO NASILJE U CENTRU BEOGRADA! PRETUČEN OTAC DEVOJČICE SA DAUNOVIM SINDROMOM! Bahati vozač mi je smrvio kosti zbog parking mesta!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2019

Goran Velinov tvrdi da ga je muškarac pretukao kad ga je zamolio da pomeri auto s mesta rezervisanog za osobe sa invaliditetom, jer je tu trebalo da stane njegova supruga s bolesnom ćerkom. Nasilnik i njegov drug tukli su i njegovog komšiju (70)

Nastavak na Kurir...

Ministarstvo za rad osudilo prebijanje oca devojčice sa Daunovim sindromom

Izvor: Danas, 02.Apr.2019

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja osudilo je danas napad na G. M, oca devojčice sa Daunovim sindromom, koji je pretučen ispred svoje zgrade u Novopazarskoj ulici od strane vozača koji je parkirao svoje vozilo na parking mesto rezervisano za osobe sa invaliditetom. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.