Izvor: Blic, 31.Jan.2024, 10:17

"Osumnjičeni su uhapšeni nekoliko časova nakon zločina" Miljanovićeva o BRUTALNOM UBISTVU muškarca u Doboju

Brzom reakcijom policijskih službenika više policijskih uprava, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske je za samo nekoliko časova pronašao osobe koja se dovode u vezu sa krivičnim delom ubistvo koje se dogodilo u Doboju, izjavila je Mirna Miljanović načelnica odeljenja za Odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija o ubistvu u Doboju: Izvršioci pronađeni za nekoliko sati

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2024

BANJALUKA - Mirna Miljanović, načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a RS, kazala je, povodom, brutalnog ubistva u Doboju, da su brzom reakcijom policijskih službenika više Policijskih uprava MUP-a Republike Srpske identifikovani i uhapšeni izvršioci ovog krivičnog djela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.