Optimizacija reda letenja Er Srbije u narednim danima

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 11:39

Optimizacija reda letenja Er Srbije u narednim danima

Usled kombinovanog delovanja većeg broja nepovoljnih faktora, pre svega kasnijeg ulaska u flotu pojedinih aviona koji su bili planirani, kao i kasnijeg izlaska sa radova nekoliko aviona zbog usporenog lanca snabdevanja rezervnih delova na globalnom nivou, pa do faznih kašnjenja usled velikih problema pojedinih aerodroma sa njihovim ljudstvom, nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja slotova, Er Srbija je prinuđena da u narednom periodu reorganizuje i optimizuje saobraćaj u svojoj mreži destinacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optimizacija reda letenja Er Srbije u narednim danima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2023

Er Srbija saopštila je danas da je prinuđena da u narednom periodu reorganizuje i optimizuje saobraćaj u svojoj mreži destinacija, tako da u predstojećim danima može doći do promene tipa aviona koji je planiran za let, odlaganja, pa i otkazivanja pojedinih letova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.