Izvor: Blic, 28.Apr.2021, 14:48

Oni su gimnazijalci iz Mladenovca i sigurni smo da će ih u svom timu želeti svaka ozbiljna kompanija jer oni znaju kako do PROFITA!

Na ovogodišnjem takmičenju u simulaciji „Titan 2021“ učenici mladenovačke Gimnazije, Đorđe Petrović i Mateja Kuzmić, koji su činili tim „Brzi Gonzales“, odneli su ubedljivu pobedu u finalu i osvojili fantastično prvo mesto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kragujevac: Najbolji na takmičenju "Dostignuća mladih" u Centralnoj Srbiji

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 12:46

Učenici Prve kragujevačke gimnazije su sa svojom kompanijom „Edu gejms“ osvojili prvo mesto u Centralnoj Srbiji na takmičenju „Dostignuća mladih“, piše RTK. Ekipu Prve gimnazije su činili Petar Mihajlović, Matija Marković, Filip Pantić, Stefan Grujičić, Strahinja Đaković i Mihajlo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.