Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 18:27

"On njoj ne da novac za silikone, hijalurone, a ona njemu neće za novu ženu": Svaki drugi razvedeni roditelj ne plaća alimentaciju, izgovori SRAMOTNI, A DECA ISPAŠTAJU

Najnoviji podaci pokazuju da svaki drugi razvedeni roditelj ne plaća alimentaciju za dete, te da koriste sve mehanizme da spuste svoju novčanu nadoknadu kako bi iznos bio niži. Kriju zarade, prebacuju imovinu na tuđe ime, dok su neki spremni i u zatvor da odu zbog duga, ali novac ne daju. Razlog svega toga je, smatraju sagovornici "Blica", prepucavanje bivših partnera dok tu jedino trpe deca koja ostaju uskraćena za ono što im po zakonu pripada maksimalno do 26 godine života.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.