Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 14:51

Oglasio se Slobodan Homen povodom optužbi da je saučesnik u krađi: Naslućujem šta se krije iza filmskog scenarija da sam ukrao 43.000 ordena iz zgrade SIV-a

Niti sam učestvovao u iznošenju šlepera ordenja, niti sam u bekstvu, kaže za NIN Slobodan Homen, bivši državni sekretar u Ministarstvu pravde, koga Treće osnovno javno tužilaštvo sumnjiči da je organizator pljačke 43.000 komada državnog ordenja iz zgrade SIV-a. Homen ističe i da ga niko u poslednjih 15 godina nije pozvao da da bilo kakvu izjavu povodom navodno nestalih odlikovanja, te da bi se svakako bez oklevanja odazvao takvom pozivu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.