Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 21:45

Oglasio se Bajden nakon masakra u Teksasu: Pozvao Kongres da usvoji zakon o kontroli oružja

Američki predsednik Džo Bajden pozvao je danas Kongres da usvoji predlog zakona o kontroli oružja nakon najnovije masovne pucnjave u SAD, u kojoj je u tržnom centru u Teksasu ubijeno devet osoba, uključujući napadača. Bajden je ponovo zatražio od Kongresa da zabrani jurišno oružje i šaržere velikog kapaciteta, kao i da uvede univerzalne provere lica i ukine imunitet za proizvođače oružja, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSLE MASAKRA U TEKSASU! Evo na koje hitne mere poziva Bajden!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Nakon krvavog pira u Teksasu američki predsednik Džozef Bajden inicirao je usvajanje zakona o kontroli oružja...Američki predsednik Džozef Bajden pozvao je danas Kongres da usvoji predlog zakona o kontroli oružja nakon najnovije masovne pucnjave u SAD, u kojoj je u tržnom centru u Teksasu ubijeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.