Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 10:16

Oglasila se žena profesora Boričića koja je juče postala HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto..."

Profesor na medicinskom fakultetu, Ivan Boričić i njegova supruga, Zdenka, od juče su pravi hit na društvenim mrežama. Naime, u jednom trenutku gospođa Boričić je morala da izađe u stana, a kako je u tom trenutku njen suprug držao onlajn predavanje, odlučila je da to učini tako što je puzala do izlaznih vrata, ali i pored svih "mera predostrožnosti", upala je u kadar kamere, te dobro nasmejala studente koji su taj deo predavanja snimili, te ga i postavili na društvene mreže.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.