Izvor: Blic, 20.Dec.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana još jedna debata predsedničkih kandidata demokrata

Sedam predsedničkih kandidata Demokratske partije održali su šestu debatu tokom koje su ponovili napade na američkog predsednika Donalda Trampa, nazivajući ga "najkorumpiranijim liderom u istoriji zemlje". Svi oni su podržali proces opoziva Trampa, a jedan od kandidata Džo Bajden poručio je da se mora "obnoviti integritet predsedništva".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trampov opoziv, ali i druga pitanja u fokusu demokratske debate

Izvor: VOA, 20.Dec.2019

Demokratski predsednički kandidati održali su u četvrtak uveče u Los Anđelesu do sada najživlju debatu. Sedmoro političara raspravljalo je o temama kao što su ekonomija, zdravstvena zaštita, klimatske promene, reforma sistema finansiranja kampanja, kao i o tome ko najpre može da pobedi predsednika...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.