Izvor: Blic, 09.Apr.2021, 13:32

Odrekao se PRAVOSLAVLJA zbog ljubavi, imao tužno detinjstvo, a bio je poznat i po gafovima: Ko je princ Filip, čovek kog je volela kraljica Elizabeta II

Princ Filip, suprug kraljice Elizabete s kojom je u novembru proslavio 74. godišnjicu braka, proživeo je teške krize u svom životu. Preminuo je danas u 99. godini, objavila je Bakingemska palata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

74 GODINE BRAKA Ovako su kraljica Elizabeta i princ Filip jedno drugom izgovorili sudbonosno "DA"

Izvor: Blic, 09.Apr.2021

Vojvoda od Edinburga i suprug kraljice Elizabete II preminuo je danas u 100. godini, a pre nekoliko meseci, u novembru, proslavili su 74 godine braka. Više detalja o vezi, venčanju i braku ovog kraljevskog para saznajte u videu u nastavku teksta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.