Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 15:19

"Odigrao je POSLEDNJU NEZABORAVNU ULOGU" Vuk Drašković o filmu "Ruski konzul" i Žarku Lauševiću: "Već je bio bolestan kada se ovo snimalo"

Glumac Žarko Laušević (63) preminuo je 15. novembra prošle godine posle teške bolesti, a pre smrti maestralno je odigrao ulogu u filmu "Rusko konzul" koji je zasnovan na istoimenom romanu Vuka Draškovića, u režiji Miroslava Lekića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žarko Laušević se OVOM ulogom oprostio od glume - Stiže nastavak LEGENDARNE trilogije Vuka Draškovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 13:53

Ekranizovani počeci kosovske krize koji pišu savremenu istoriju...U press centru beogradske "MTS Dvorane" najavljena je premijera filma "Ruski konzul", po knjizi Vuka Draškovića. Ono što je svakako privuklo pažnju jeste da glavnu ulogu u ovom ostvarenju, tumači pokojni Žarko Laušević, naš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.