Izvor: Blic, 25.Sep.2023, 15:46

Od 25 analiziranih tegli, većina falsifikati? Ministarstvo hitno naložilo vanrednu kontrolu meda

Veterinarska inspekcija je naložila vanrednu kontrolu proizvodnje i prometa meda nakon objave u medijima da su od 25 analiziranih uzoraka meda, čak 22 falsifikata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo naložilo vanrednu kontrolu meda

Izvor: B92, 25.Sep.2023

Veterinarska inspekcija je naložila vanrednu kontrolu proizvodnje i prometa meda nakon objave da su od 25 analiziranih uzoraka meda, čak 22 falsifikata...Kako se navodi na sajtu MInistarstva poljoprivrede, laboratorija koja je radila pomenute analize meda nije ovlašćena da vrši službene kontrole...

Nastavak na B92...

Vanredna inspekcijska kontrola meda u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2023

Ministarstvo poljoprivrede saopštilo je danas da je Veterinarska inspekcija naložila vanrednu kontrolu proizvodnje i prometa meda nakon objave u medijima da su od 25 analiziranih uzoraka meda, čak 22 falsifikata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.