Očekujte pretprazničnu gužvu, budite strpljivi

Izvor: Mondo, 09.Apr.2017, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekujte pretprazničnu gužvu, budite strpljivi

Pretpraznični dani donose i pojačan intenzitet saobraćaja na putevima.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Vozače očekuju povoljnije vremenske prilike nego prethodnih dana, ali i dalje niske jutarnje i večernje temperature mogu uticati na otežano odvijanje saobraćaja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

EU popustila, kraj haosa na granicama?

Veliku opasnost predstavljaju i česti odroni, najviše pored stenskih useka Ibarske i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Đerdapske magistrale, a ima ih i pored Drine, južne i zapadne Morave.

Pretpraznični dani donose pojačan intezitet saobraćaja na autoputevima i frekventnim putnim pravcima u našoj zemlji, a od vozača zahtevaju više strpljenja i tolerancije, posebno ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja ili eventualnih prekida u saobraćaju, dodaje se u saopštenju.

VAŽNO: Na graničnim prelazima nova pravila

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.