Izvor: Blic, 22.Jan.2020, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene zbirke zadataka za završni ispit, ukupno koštaju 790 dinara

Zbirke zadataka za pripremu osmaka za završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa, sa zadacima iz biologije, geografije, istorije, fizike i hemije, objavljene su 22. januara, na srpskom i jezicima nacionalnih manjina. Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo, a na kraju publikacija nalaze se rešenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljene zbirke zadataka za završni ispit osmaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2020

Zbirke zadataka za pripremu osmaka za završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa, sa zadacima iz biologije, geografije, istorije, fizike i hemije, objavljene su danas, na srpskom i jezicima nacionalnih manjina. Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.