Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 21:40

OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO JOROVIĆA Danima pratili metu, a onda je jedan maskiran u dostavljača izrešetao Milana: "Pali" u papučama (FOTO/VIDEO)

Četiri osobe uhapšene su zbog ubistva Milana Jorovića koje se dogodilo krajem juna u Zemunu i njima je danas određen pritvor od 30 dana. Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo - teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VELEOBRT NA SUĐENJU ZA TEŠKO UBISTVO Zoran iskasapio ženu u Barajevu, umesto presude sudija naložila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 13:15

Za danas je bila zakazana presuda, ali sudija je odlučila da otvori ponovo suđenje...Veće Višeg suda u Beogradu danas je ponovo otvorilo glavni pretres na suđenju Zoranu P. (52) iz okoline Barajeva, povodom optužbe da je 6. juna prošle godine na svirep način ubio bivšu vanbračnu suprugu S.S....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.