Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 15:18

OVO SU BILE POSLEDNJE REČI PATRIJARHA PAVLA Medicinska sestra ćutala 12 godina, pa odlučila da otkrije tajnu: Poljubila mu je ruku, imala jednu dilemu, a on je rekao samo ovo

Tek posle 12 godina od smrti najvoljenijeg srpskog patrijarha, Pavla, glavna medicinska sestra centralnih apartmana na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu Mara Tešić odlučila je da progovori o poslednjim danima života voljenog srpskog patrijarha.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSLEDNJE REČI PATRIJARHA PAVLA LEDE KRV U ŽILAMA: Mediciniska sestra koja ga je lečila po prvi put otvorila dušu - Izustio samo JEDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Patrijarh Pavle je na samrti izustio samo jednu rečenicu koja se medicinskoj sestri duboko urezala u sećanje...Tek posle 12 godina od smrti najvoljenijeg srpskog patrijarha Pavla, glavna medicinska sestra centralnih apartmana na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu Mara Tešić odlučila je da progovori...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.