Izvor: Blic, 04.Dec.2022, 11:51

OVO JE ŽENA KOJU JE MUŠKARAC PRETUKAO NA PIJACI Ostali gledali kako je tuče, oglasio se i sin i poručio samo jedno (FOTO)

- Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima - napisao je sin žene koju je, kako se sumnja, pretukao nepoznati muškarac na pijaci na Karaburmi u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASIO SE SIN PRETUČENE ŽENE SA PIJACE: Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima! Ko zna šta tek radi svojoj ženi i deci kod kuće!

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Dec.2022

Jedna žena brutalno je pretučena na pijaci u Beogradu, zadobila je povrede od nepoznatog muškaraca, a njen sin je na društvenoj mreži potvrdio da mu je majka napadnuta. „Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima. Danas u jutranjim časovima, majka mi je napadnuta od strane muškog siledžije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.