Izvor: Blic, 28.Okt.2020, 15:30

"OVO JE ŠOK ZA SVE NAS" Saša Milošević Mare ne može da dođe sebi nakon POŽARA U STANU njegove sestre u kom je povređena devojčica

Stan u ulici Visokog Stevana na Dorćolu, u kome je juče izbio stravičan požar, u vlasništvu je rođene sestre kompozitora Saše Miloševića Mareta, koji se sada oglasio i istakao da je u potpunom šoku zbog svega što se dogodilo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR NA DORĆOLU IZAZVALA MAČKA U stanu sestre Saše Miloševića Mareta se odigrala drama: "Velika je sreća u nesreći sto je devojčica preživela"

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Prema policijskom zapisniku, požar koji se desio u stanu solitera na 10. spratu u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu, iz kog je u poslednjem trenutku spasena tinejdžerka, najverovatnije je izazvala slavska sveća, koju je oborila - mačka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.