Izvor: Blic, 17.Apr.2023, 12:00

OVO JE PIROMAN IZ NOVOG SADA ZA KOJIM SE TRAGA Zapalio dečija kolica u zgradi i izazvao požar zato što nije dobio pare DOK JE PROSIO?! FOTO)

Novosadska policija intenzivno traga za muškarcem koji je kako nezvanično saznaje "Blic" iz izvora bliskog istrazi juče ujutru zapalio dečija kolica u ulazu u jednu zgradu u ulici Zmaj Ognjena Vuka. Piroman je, kako se pretpostavlja, zapalio ulaz zato što nije dobio novac dok je prosio ispred zgrade što ga je navodno razljutilo i nagnalo da počini pomenuto krivično delo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za mladićem koji je izazvao požar u novosadskoj zgradi

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2023

Novosadska policija traga za mladićem za kog se sumnja da je u subotu izazvao požar u zgradi u Ulici Zmaj Ognjena Vuka 24.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.