Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 09:48

OVO JE OTAC KOJI JE OD MAJKE OTEO DETE NA VELIKI PETAK! Mašan je bez Jeleninog znanja odveo dvogodišnjeg dečaka u Švajcarsku: 30 sati nisam znala šta mi je sa sinom! (FOTO)

Mašan L. (37) je državljanin Srbije koji je, prema rečima Jelene Abramović (32), na Veliki petak oteo njihovog zajedničkog dvoipogodišnjeg sina i bez njene dozvole i znanja odveo ga u Švajcarsku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Muž me je u Švajcarskoj prijavio tek nakon što sam tražila razvod!" Jelena odgovorila na Mašanove optužbe: Novi detalji porodične drame

Izvor: Blic, 20.Apr.2023, 08:09

Porodična drama Jelene Abramović (32), koja tvrdi da je njen muž Mašan Lubarda (37) na Veliki petak ilegalno odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švajcarsku bez pasoša i njene saglasnosti, podigla je Srbiju na noge, a nadležne institucije su saopštile da već rade na rešavanju ovog slučaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.