Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 18:33

OVO JE MASOVNI UBICA IZ PRAGA! Ubio 10 osoba u masakru na fakultetu, a onda sebi oduzeo život (FOTO, VIDEO)

Masovni ubica koji je u današnjoj pucnjavi u Pragu ubio 10 osoba, ranio najmanje 24 osobe, a potom oduzeo sebi život, identifikovan je kao David Kozak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA IZ PRAGA PRVO UBIO OCA, PA KRENUO U KRVAVI POHOD Kod kuće pokušao da aktivira bombu, a kada nije uspeo otišao je u školu i započeo masakr (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Dec.2023

Ubica iz Praga koji je u masakru na Filozofskom fakultetu ubio 10 osoba, a ranio najmanje 24, pre krvavog pohoda ubio je svog oca kod kuće.

Nastavak na Blic...

PRE MASOVNE PUCNJAVE NA UNIVERZITETU UBIO OCA I POSTAVIO BOMBU: David Kozak je bio inspirisan sličnim događajima u inostranstvu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

David Kozak je bi student istorije koga su mučili psihički problemi...Masovni ubica iz Praga, kako javlja češki portal Novinky, je 24-godišnji David Kozak. Za njim je, kako javlja portal, u četvrtak popodne policija raspisala potragu jer su ga povezali sa slučajem nasilne smrti u Kladnom. Navodno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.