Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 10:01

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE DANKA ILIĆ BILA SA MAJKOM PRE STRADANJA Devojčica išetala na put i postala žrtva surovih ubica

Kuća u Banjskom polju u kojoj je Danka Ilić bila sa majkom i bratom pre stradanja sada je potpuno napuštena. Ekipa "Blica" je posetila dvorište iz kog je devojčica Danka Ilić išetala na put i postala žrtva surovih ubica. Oko kuće i dvorišta u Banjskom polju danas nema policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŠLI SMO U KUĆU U KOJOJ JE DANKA ILIĆ BILA SA MAJKOM PRE UBISTVA Prizor je šokantan, a jedan detalj TERA SUZE NA OČI (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Apr.2024

Ubijena Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju nakon što je išetala iz dvorišta porodične kuće u kojoj se igrala sa bratom. Danka Ilić je prošla put od pojate, gde ju je majka ostavila na nekoliko trenutaka kako bi drugom deteta dala vodu, nizbrdo do asfalta gde ju je udario automobil...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.