Izvor: Blic, 03.Maj.2021, 08:20

OVO JE DOBITNI TRENUTAK ZA SRBIJU Kon:" Praznici neće uticati na porast virusa, trudnice bi svakako trebalo da se VAKCINIŠU"

Opadanje broja novozaraženih je svakako dobra vest, ali treba imati u vidu sa su bili praznici, i da se ljudi nisu testirali, tako da je najbolje da sačekamo da prođu praznici i sagledamo pravu situaciju, rekao je epidemiolog Predrag Kon u jutarnjem programu za TV "Prva".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će biti posle praznika? Dr Kon za TV Prva: Ovo je trenutak VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2021

Epidemiolog Predrag Kon je gostujući na TV Prva rekao da je opadanje brojeva dobra vest, ali da očekuju da će se taj pad malo usporiti...On je rekao da ne misli da će praznici uticati na dalji tok epidemije...Kon je rekao da je zadovoljan vakcinacijom u Srbiji, a posebno u Beogradu, jer je u glavnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.