Izvor: Blic, 07.Dec.2021, 22:51

OVO JE BELIVUKOV ČOVEK OD POVERENJA Sekao delove tela svog KUMA, a kad su mu pokazali slike vikao: Jaoj, ne, ne mogu ja ovo, POVRATIĆU"

Miloš Budimir, jedan od istaknutih pripadnika klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, koji je, prema optužnici, učestvovao u svih pet ubistava koja su grupi zasad stavljena na teret, nije imao hrabrosti da pogleda slike brutalno iskasapljenih tela žrtava.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DA VIDIM KAKO DA GA ODEREM" Procurili novi detalji istrage: Belivuk hteo da počisti sve članove Pink Pantera

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 08:46

Velja Nevolja i ekipa pucali na visoko..Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića planirao je da pobije sve koji im se nađu na putu preuzimanja primata u balkanskom podzemlju. Prvi na nišanu su, po naređenju šefa "kavčana" Radoja Zvicera, naravno "škaljarci", a druga grupa su "Pink Panteri", koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.