Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 19:45

"OVAKO NEŠTO JOŠ NISAM DOŽIVELA" Neverovatna slika sa brda Ljubić: Na stotine vernika prisustvovalo paljenju badnjaka ispred crkve Svetog kneza Lazara (FOTO)

Sa ustaničkog brda Ljubić na Badnje veče poslata je prelepa slika, a deo nje bili su i stari i mladi. Roditelji sa decom, bake i deke sa unucima. Sve to govori da se srpska tradicija i običaji i dalje poštuju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JOJ, MIRO, POPADIJA!" Nesvakidašnja scena zabeležena u Grockoj: Pop se dohvatio mikrofona tokom paljenja badnjaka, pa zapevao svojoj supruzi (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jan.2024

U naselju Zaklopača, u beogradskoj opštini Grocka, na Badnje veče poslata je prelepa slika. Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, deo atmosfere činili su i stari i mladi, roditelji sa decom, bake i deke sa unucima, ali je definitivno sva pažnja bila usmerena ka jednom popu,...

Nastavak na Blic...

Neverovatna slika sa ustaničkog Ljubića: Paljenje badnjaka ispred crkve Svetog kneza Lazara FOTO

Izvor: B92, 06.Jan.2024

Sa ustaničkog brda Ljubić na Badnje veče poslata je prelepa slika, a deo nje bili su i stari i mladi...Roditelji sa decom, bake i deke sa unucima. Sve to govori da se srpska tradicija i običaji i dalje poštuju..."Bila sam na u mnogo hramova na Badnji dan kada se badnjak palio, ali ovo je za mene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.