Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 15:14

OVAKO JE IZGLEDAO PRVI DAN ŠKOLE ŠIROM SRBIJE U Nišu uniforme, u Kraljevu Ekološki bukvar, a evo koje sve promene čekaju učenike (FOTO)

Danas je u školama širom Srbije počela nova školska godina, a uzbuđenje je najviše vladalo kod đaka prvaka, koji su jedva čekali da zauzmu svoja mesta u školskim klupama. Od ove školske godine najavljene su mnoge promene na koje će školarci i njihovi nastavnici morati da se priviknu. Već prva školska nedelja biće drugačija od svih dosadašnjih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SADA ĆE ME SVI NASTAVNICI MRZETI!" Eva ras je bila UŽASAN UČENIK, a obratila se DIREKTNO DECI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 13:26

"Omiljeni predmet mi je bio veliki odmor!"..Stigao je prvi septembar i đaci su i ove školske godine ponovo u klupama...Legendarna srpska glumica Eva Ras prisetila se svojih školskih dana...- Želim da ohrabrim deci da budu srećna što ponovo počinje školska godina. Kad imate više od sedam godina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.