Izvor: Blic, 04.Dec.2020, 09:12

OTVARANJE KOVID BOLNICE U BATAJNICI Prvi pacijenti stižu posle 17h, dr Adžić: Impresionirana sam kapacitetima koje bolnica nudi

Prvi pacijenti ući će u novu kovid bolnicu u beogradskom naselju Batajnica danas posle 17 časova, izjavila je direktorka te bolnice Tatjana Adžić Vukičević. Bolnica će danas biti i zvanično otvorena, a otvaranju će prisustvovati i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Veliki dan, bolnica stiže u pravom trenutku za Srbiju

Izvor: B92, 04.Dec.2020

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nova kovid bolnica u Batajnici, koja će danas biti otvorena, dolazi u pravom trenutku za Srbiju...Bolnica će rasteretiti zdravstveni sistem, pomoći zdravstvenim radnicima i spasiti živote, rekla je premijerka..."Danas je veliki, istorijski...

Nastavak na B92...

Brnabić: Pacijenti iz Beograda će biti preusmeravani u bolnicu u Batajnici

Izvor: Danas, 04.Dec.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će pacijenti iz Beograda zaraženi korona virusom biti preusmeravani u bolnicu u Batajnici, koja je danas otvorena, umesto u unutrašnjost Srbije kao što je bilo do sada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.