Izvor: Blic, 14.Apr.2023, 16:46

OTPAO MU TOČAK NA AUTO-PUTU U BEOGRADU Neverovatna scena na Zvezdari podseća na kultnu scenu iz "Žikine dinastije" (VIDEO)

Sa jednog automobila u pokretu, na auto-putu Beograd-Niš u Beogradu kod "Laste", u smeru ka centru grada, otpao je točak, a po svemu sudeći to vozaču nije predstavljalo veliki problem, jer je nastavio da vozi!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTPAO MU TOČAK TOKOM VOŽNJE NA AUTO-PUTU KROZ BEOGRAD: Nikome nije jasno šta se desilo! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Apr.2023

Na auto-putu kroz Beograd, kod isključenja za „Lastu“ danas se odigrala neverovatna scena, kada je sa jednog automobila, koji je bio u pokretu otpao točak. Vozač, koji je podelio snimak na društvenim mrežama, snimio je kako točak sa vozila, koji se kretao brzom trakom, nastavlja „đir“...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.