Izvor: Blic, 18.Maj.2023, 16:38

OTP banka nagradila "Fragment ploče" sa dva miliona dinara: Novo pobedničko rešenje Generator ZERO 2023 konkursa

Projekat Fragment ploče startapa Fragment Incorporated, koji se bavi proizvodnjom inovativnog i održivog građevinskog materijala od 73% reciklažnog stakla, pobednik je ovogodišnjeg Generator ZERO konkursa OTP banke. Sa rekordnih 116 prijava, u odnosu na protekli ciklus na koji se prijavilo 72 projekta, ovogodišnji konkurs bio je drugi po redu koji je posvećen rešenjima za smanjenje karbonskog otiska. Pobednički tim je od Banke osvojio dva miliona dinara i stratešku podršku u daljem razvoju i promociji projekta, kao i nagrade dva partnera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTP banka je nagradila sa dva miliona dinara Fragment ploče, novo pobedničko rešenje Generator ZERO 2023 konkursa

Izvor: Danas, 18.Maj.2023

Projekat Fragment ploče startapa Fragment Incorporated, koji se bavi proizvodnjom inovativnog i održivog građevinskog materijala od 73% reciklažnog stakla, pobednik je ovogodišnjeg Generator ZERO konkursa OTP banke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.