Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 13:14

OTMICA KINEZA NA NOVOM BEOGRADU Sunarodnik ga napao elektrošokerom i nožem, pa od njegovog oca tražio 33.000 evra, za osumnjičenim RASPISANA POTRAGA

Policija u Beogradu za samo nekoliko sati je razrešila otmicu kineskog državljanina na Novom Beogradu. Kako saznaje "Blic", otmica je otkrivena nakon što je 20. maja u ranim jutarnjim satima prijavljeno da je u kineskom supermarketu na Novom Beogradu, NN muškarac kineske nacionalnosti elektrošokerom i nožem napao prodavca C. A. (35).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tražio 33.000 evra za otmicu Kineza na Novom Beogradu

Izvor: B92, 22.Maj.2023

Policija traga za kineskim državljaninom koji je 20. maja na Novom Beogradu pokušao da otme C.A. (35), saznaje "Telegraf.rs".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.