Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 17:16

OTKRIVENO VREME I MESTO SAHRANE DEDA ĐORĐA Dačić: Biće mu ispunjena poslednja želja

Srbija će ispuniti poslednju želju najpoznatijeg čuvara Zejtinlika deda Đorđa da bude sahranjen upravo na tom srpskom groblju u Solunu, pored oca, dede i naših vojnika. Đorđe Mihailović, čuvar srpskog groblja "Zejtinlink" u Solunu, biće sahranjen u četvrtak i najverovatnije na dedinoj i očevoj parceli na Zejtilniku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUNAK SA JUNACIMA I SVOJIM PRECIMA: Srbija će ispuniti poslednju želju deda Đorđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

Sahrana će biti obavljena najverovatnije u četvrtak, na parceli na kojoj počivaju njegovi otac i deda...Poslednja želja najpoznatijeg čuvara u istoriji Zejtinlika, groblja palih srpskih junaka u Velikom ratu, deda Đorđa, da njegovo telo bude sahranjeno upravo tamo gde počivaju njegov otac,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.