Izvor: Blic, 13.Jan.2024, 20:00

OTKRIVEN MOTIV KRVAVOG NAPADA KOD BOGATIĆA? Jurio ženu s nožem u ruci, pa joj ga zario dva puta u grudi: Sečivo bacio tek kad je policija ZAPUCALA

Dramu u kući Biljane I. (58) u Ulici Vitomirovića Marjanovića u Crnoj Bari, kod Bogatića, koju je napao i dva putem nožem ubo u predelu grudi komšija Ivan I. (27) dva razrešili su policajci iz Bogatića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POLICIJA MORALA DA ZAPUCA KOD BOGATIĆA Isplivali detalji ranjavanja žene: Komšija je krvoločno napao iz bizarnog razloga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024

Dramu u kući žene (58) u Crnoj Bari, kod Bogatića, koju je napao i dva putem nožem ubo u predelu grudi komšija (27), razrešili su policajci iz Bogatića...Patrola koja je bila u blizini, pa su policajci brzo stigli i pucnjima upozorenja primorala napadača da baci krvav nož na zemlju kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.