Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 09:16

OTKRIVAMO KO SU UHAPŠENI KOJI SU PODVODILI DEVOJKE Među uhapšenima i TRI ŽENE: Željana, Bosiljka i Darija na internetu delili oglase za prostituciju (VIDEO)

Među uhapšenom organizovanom kriminalnom grupom koja broji šest pripadnika, a koji su osumnjičeni da su vrbovali devojke za prostituciju, uhapšene su i tri žene!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PODVODILI VIŠE OD 10 DEVOJAKA Šestoro ljudi uhapšeno zbog vrbovanja za prostituciju! Među njima ČAK 3 ŽENE!

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2023

Među uhapšenom organizovanom kriminalnom grupom koja broji šest pripadnika, a koji su osumnjičeni da su vrbovali devojke za prostituciju, uhapšene su i tri žene! Uhapšeni su Jovica D. (50), Danijel K. (64), Aleksandar S. (41), Željana Š. (40), Bosiljka G. (30) i Darija M. (34). Sumnja se da...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.