Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO Jorgovanka nije jedina! Vile po Kopaoniku, na Zlatiboru i po banjama imaju i Železnice, Srbijašume, Pošta...

Nije Narodna banka Srbije na čelu sa Jogovankom Tabaković jedina državna institucija koja u svom vlasništvu ima vile i hiljade kvadrata apartmana na Zlatiboru, u Sokobanji, Budvi i Igalu. Odmarališta na najatraktivnijim turističkim lokacijama po Srbiji imaju i mnoga državna i javna preduzeća, istraživao je "Blic Biznis".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO JE RAZGRABIO HOTELE PO SRBIJI Država prodaje turističke objekte, a najčešći profil kupca - MLAD, RUS ILI KINEZ, A FIRMA "OD JUČE"

Izvor: Blic, 17.Maj.2019, 08:03

Sudeći po zaključenim kupoprodajinim ugovorima u poslednja dva meseca Srbija je postala "bojno polje" za kupovinu hotela po banjama i najatraktivnijim turističkim lokacijama. "Blic Biznis" je istraživao ko su kupci ovih ugostiteljskih objekata i koliko je država zaradila njihovom prodajom, a rezulati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.