Izvor: Blic, 03.Feb.2024, 13:35

OTIŠLA NA CARSKI REZ, IZAŠLA SA SEPSOM I POCEPANIM CREVIMA Tamara podelila šok iskustvo sa porođaja: "Vikali su mi 'usta te nisu bolela, a ovo te boli'"

Porođaj Tamare Zarić (27) iz Gornjeg Milanovca, u februaru 2022. godine, pretvorio se u borbu na život i smrt. Osim toga što je pretrpela nasilje na porođaju, Tamara je i nakon porođaja prošla kroz pakao, usled stravičnih posledica carskog reza. Naime, lekari na Klinici za ginekologiju u bolnici u Gornjem Milanovcu, probušili su joj debelo crevo, oštetili tanko i, kako kaže, izazvali sepsu, usled koje je jedva ostala živa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TAMARA PROŠLA KROZ PAKAO NA POROĐAJU U GORNJEM MILANOVCU: Načelnik je PO USTIMA prepoznao SEPSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024

Krvna slika je ukazivala na problem, ali doktori nisu ustanovili o čemu se radi...Tamara Zarić (27) je u februaru 2022. prošla kroz pakao na porođaju u Gornjem Milanovcu. Kako kaže, dežurni lekar je odbio da joj radi carski rez, od babice trpela verbalno nasilje, a u pravu agoniju je upala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.