Izvor: Blic, 18.Nov.2023, 10:17

"OTIŠAO JE U AUSTRALIJU ZBOG KRIMI DŽIMI POSLOVA" Meštani Ljiga otkrili detalje života Duce koji je uhapšen zbog bombi na kuće Kosmajca: "Bio je prava enigma!"

Meštani sela kod Ljiga odakle je rodom Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa (59) koji je uhapšen zajedno sa svojom suprugom Džesikom R. T. (39), inače državljankom Australije, zbog sumnje da je bacio više ručnih bombi na kuće u vlasništvu porodice pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, kažu da se bračni par u Srbiju vratio pre oko godinu dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DUCA BACAO BOMBE NA KUĆE KOSMAJCA, DOK JE DŽESI ČUVALA STRAŽU Saslušani supružnici: Kod Dušana pronađena sveska o kretanju dece Dragoslava Kosmajca

Izvor: Blic, 18.Nov.2023

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Dušan K. (57) i državljanka Australije Džesi Vi R.T. (39) koji se sumnjiče za dogovaranje, planiranje i organizovanje ubistva iz bezobzirne osvete oštećenih Lazara Kosmajca i Milice Kosmajac kojima su 7. i 15. novembra u čija su dvorišta porodičnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.