Izvor: Blic, 17.Jul.2023, 23:27

OTAC VOZIO TRAKTOR SMRTI?Detalji nesreće kod Topole: U prikolici bila dva brata, jedan stradao, drugi teško povređen

Dečak M. J. (13) je poginuo, a M. J. (18) teško je povređen u nesreći koja se danas dogodila u mestu Donja Šatornja kod Topole. Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena, dečak je smrtno stradao kada je ispao iz traktorske prikolice u kojoj se vozio sa svojim bratom dok je traktorom upravljao njihov otac, prenosi RINA.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SASLUŠAN OTAC DEČAKA (13) IZ TOPOLE Izneo odbranu, pa pušten na slobodu: Otkačila se prikolica u kojoj su bila dva brata, mlađi stradao na mestu

Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 15:29

Zoran J. (44), koji je vozio traktor čija se prikolica otkačila i prilikom nesreće je nastradao njegov sin (13), izneo je odbranu u tužilaštvu, nakon čega je pušten na slobodu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.