Izvor: Blic, 09.Feb.2023, 11:17

"OTAC JE PRODAO KRMAČE I KONJA DA BI SINU KUPIO ŽENU" Meštani Plandišta o monstrumima koji su silovali devojku: "Nasilno su je odveli iz kuće, a roditelji to nisu sprečili"

- Celo selo priča da je Marijan prodao dve krmače, jednog konja i tri praseta i odmah sutradan otišao kod poznanika da bu kupio za 600 evra njihovu ćerku za svog sina - reči su komšije Marijana J. (42) i Nedeljka J. (22) iz Margite kod Plandišta koji su osumnjičeni da su silovali devojku D. M. (18).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prodali 2 krmače i otišli da kupe devojku, kad ih je odbila oteli je i silovali celu noć! Detalji užasa u Plandištu

Izvor: 24sedam.rs, 09.Feb.2023

Nesrećnu devojku najpre su "došli da prose", a pošto je odbila, oni su je oteli, porodici dali 600 evra i nasilno je odveli

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.