Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 08:23

OTAC IZ PAKLA DANAS PRED TUŽIOCEM Godinama držao dete (8) zatočeno u stanu, a sada iznosi svoju odbranu

Uroš Pašajlić (38), otac devojčice (8), koju je godinama držao zatočenu u stanu i tukao svoju vanbračnu partnerku Ivanu L., danas će biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, kada će imati pravo da iznese svoju odbranu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE OTAC IZ PAKLA? Otkriven profil ličnosti koja je spremna za najgnusnije zločine - Uroš danas iznosi odbranu pred tužiocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

Mnogi se pitaju kakva bi osoba bila u stanju da tako nešto uradi svom detetu...Uroš Pašajlić (38) svoju osmogodišnju ćerku je, kako se sumnja, godinama držao zatočenu u stanu. Devojčica je u stanu bila sama, vreme je provodila zaključana u kupatilu, i tek povremeno bi je obilazio. Nije dobila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OTAC IZ PAKLA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM Evo šta mu se sve stavlja na teret

Izvor: Blic, 30.Mar.2023

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan osumnjičeni Uroš Pašajlić koji je osumnjičen da je držao zatočenu ćerkicu od osam godina u stanu na Zvezdari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.