Izvor: Blic, 22.Sep.2023, 21:38

ORUŽANA PLJAČKA U TEMERINU Razbojnici sa mitraljezom i pištoljem upali u menjačnicu, odneli veliku količinu novca pa se dali u beg

Večeras oko 20 časova došlo je do oružane pljačke u Temerinu. Kako je saopšteno iz policije, dvojica muškaraca, čiji identitet još uvek nije identifikovan, motociklom su stigli do menjačnice, opljačkali je, a zatim otišli u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPSADNO STANJE U SRPSKOM GRADU: Naoružani do zuba upali u menjačnicu, kamere sve snimile

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023

Večeras oko 20 časova došlo je do oružane pljačke u menjačnici u centru u Temerinu...Kako se saznaje iz PU Novi Sad, dvojica za sada nepoznatih muškaraca dovezla su se do menjačnice na motoru, oni su izvršili razbojništvo i udaljili se u nepoznatom pravcu...Odmah su alarmirane sve jedinice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Naoružani i maskirani opljačkali menjačnicu u Temerinu, pa pobegli ka Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2023, 07:07

Dvojica naoružanih i maskiranih muškaraca sinoć oko 20 sati motociklom su stigli do menjačnice u Temerinu, opljačkali je, a zatim otišli ka Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.