Izvor: Blic, 02.Jun.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPOREZIVANJE "STANA NA DAN" POČINJE 1. JULA U kontroli još hiljadu novih inspektora

Biznis izdavanje stanova na dan cveta već desetak godina. Najčešće se poslovalo u sivoj zoni, a ta oblast sada je regulisana Zakonom o ugostiteljstvu koji će u potpunosti biti primenljiv na jesen, do kada će važiti stara podzakonska akta. Špic turističke sezone osim prihoda doneće i trošak onima koji izdaju smeštaj, jer od 1. jula počinje njihovo oporezivanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svi koji žive od turizma plaćaće NOVI POREZ i to od 1. JULA: Kazna i NEKOLIKO STOTINA HILJADA DINARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019

Biznis izdavanje "stanova na dan" cveta već desetak godina. Najčešće se poslovalo u sivoj zoni, a ta oblast sada je regulisana Zakonom o ugostiteljstvu...Zakon će u potpunosti biti primenljiv na jesen, do kada će važiti stara podzakonska akta...Špic turističke sezone osim prihoda doneće i trošak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.