Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 10:31

OPET ODLOŽEN POČETAK SUĐENJA ZA TRAGIČNU SMRT MALIŠANA (3) IZ NIŠA! Majka dečaka koji je umro od opekotina nije primila optužnicu, otac u zatvoru

Početak suđenja Tamari S. (33) iz Niša, majci dvoipogodišnjeg dečaka G.S. koji je u januaru prošle godine preminuo od opekotina pod još nerazjašnjenim okolnostima, danas je opet odloženo, drugi put zaredom jer optužena nije primila optužni predlog. Pred sudom se nije pojavio ni otac dečaka Goran S., koji u predmetu ima status oštećenog a koji se nalazi na odluženju ranije zatvorske kazne u KPZ Niš. Početak pretresa zato je odložen za sredinu jula meseca, kako bi optužena imala vremena da pripremi odbranu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odložen početak suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2023

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je za 30. maj odložen početak suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću, zbog sumnje da je 19. aprila prošle godine oštećenog Š.H. vezao u špajz u svom ateljeu, nakon čega mu je držeći nož u rukama uputio ozbiljne pretnje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.