Izvor: Blic, 14.Nov.2023, 14:34

OJADILI BUDŽET ZA 123 MILIONA DINARA! Otkriveno ko su uhapšeni poreski inspektora u Beogradu: Skoro dve godine muljali sa porezom, a evo i KAKO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa unutrašnjom kontrolom Poreske uprave, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M. R. (55) iz Beograda, zaposlen u Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi, filijala Voždovac i B. K. (58) iz Nove Pazove, zaposlena u Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi filijala Zemun, zbog sumnje da su izvršili produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 16 kilograma marihuane zaplenjeno na GP Šid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Šid više od 16 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsili D. B. (47) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tužilaštvo potvrdilo da Željka Nikolaidis više ne rukovodi Odeljenjem za suzbijanje korupcije beogradskog VJT-a

Izvor: Danas, 14.Nov.2023

Tužiteljka Višeg tužilaštva u Beogradu (VJT) Željka Nikolaidis premeštena je sa pozicije rukovoditeljke Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije ovog tužilaštva, potvrđeno je Danasu u VJT-u.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.